POČETNAARHIVA
VELEBITSKIM SELIMA
NOVALJI
ŽUPANJDOLU
LIPOVOJ GLAVICI
GOSPIĆU
LETINCU
HOLJEVCIMA
GRAČAČKOM PODRUČJU
GOSPIĆU I KRIŽ KAMENICI
GOSPIĆU
ULOŽENO 40 MILIJUNA KUNA
OSTRVICI, SENJSKOM ZALEĐU I U CESARICI
KOSINJSKOM I SENJSKOM PODRUČJU
Prekidi u senjskim i gračačkim selima
UDBINSKIM SELIMA
KARLOBAGU
JEZERANIMA I KRIŽ KAMENICI
OKOLICI BRINJA
OKOLICI KARLOBAGA
Sv. Jurju
GRAČAČKIM SELIMA
OTOČCU
LIPICAMA
RADUČU I MEĐUVOĐAMA
LIPICAMA
RASTOVAČI
LIPOVAČI
LIPICAMA
PLITVIČKIM SELIMA
KORENIČKIM SELIMA
PAZARIŠKIM SELIMA
SINCU
UDBINSKIM SELIMA
KOSINJSKOM PODRUČJU
KRBAVSKIM I PLITVIČKIM SELIMA

KOSINJSKOM PODRUČJU
GOSPIĆA, KORENICE I RAKOVICE

Prekidi struje u

VELEBITSKIM SELIMA

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
18. ožujka 2019. u 10 sati

GOSPIĆ - Obavještavamo korisnike mreže da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom za naselja: Švica, Ponori, Gorići, Lipovlje, Kuterevo i Krasno Polje. Prekid u opskrbi je predviđen za 20. ožujka od 10 do 11 sati.

Prekid struje u

NOVALJI

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
15. ožujka 2019. u 12:30 sati

GOSPIĆ - Obavještavamo korisnike mreže s područja grada Novalje da će im zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti obustavljena isporuka električne energije. Prekid u opskrbi je predviđen za 20- ožujka u vremenu od 10 do 15 sati.

Prekid u

ŽUPANJDOLU

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
14. ožujka 2019. u 15 sati

GOSPIĆ - Obavještavamo korisnike mreže s područja općine Brinje da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže bez opskrbe električnom energijom biti dio naselja Županjdol. Prekid u opskrbi je predviđen za 15. ožujak 2019. u periodu od 9 do 14:30.

Prekid struje u

LIPOVOJ GLAVICI

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
13. ožujka 2019. u 14:15 sati

GOSPIĆ - Obavještavamo korisnike mreže da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom za dio naselja Bukovac Perušićki (Lipova Glavica). Prekid u opskrbi je predviđen za 14. ožujka od 8:30 do 14 sati.

Prekidi u

GOSPIĆU

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr

GOSPIĆ - Obavještavamo korisnike mreže s područja grada Gospića da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom za slijedeće ulice: Frana Kurelca, Senjskih Žrtava od kbr 6 do kbr 22, Neznanih Junaka, Popa Nikole Mašića, Dr. Ante Starčevića kbr 9, 11, 16, 18, 20, 22, Miroslava Kraljevića od kbr 2 do kbr 13/1. Prekid u opskrbi je predviđen za 15. ožujka u vremenu od 15 do 18 sati.

Prekid struje u

LETINCU

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
13. ožujka 2019. u 8:50 sati

GOSPIĆ - Obavještavamo korisnike mreže s područja općine Brinje da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom za naselje Letinac. Prekid u opskrbi je predviđen za 14. ožujka od 9 do 14:30 sati.

Prekid struje u

HOLJEVCIMA

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
12. ožujka 2019. u 8:30 sati

GOSPIĆ - Obavještavamo korisnike mreže s područja općine Brinje da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže bez opskrbe električnom energijom biti naselje Holjevci. Prekid u opskrbi je predviđen za 13. ožujka od 8:30 do 14:30 sati.

Prekidi struje ne

GRAČAČKOM PODRUČJU

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
11. ožujka 2019. u 19 sati

GOSPIĆ - Obavještavamo korisnike mreže da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom slijedećih gračačkih naselja: Malovan, Velika Popina, Nadvrelo, Otrić, Palanka, Pribudić, Prljevo, Rastičevo, Zaklopac, Zrmanja i Zrmanja Vrelo. Prekid u opskrbi je predviđen za 14. ožujka u vremenu od 8 do 14 sati.

Prekidi struje u

GOSPIĆU I KRIŽ KAMENICI

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
11. ožujka 2019. u 14:20 sati

GOSPIĆ - Obavještavamo korisnike mreže s područja grada Gospića da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom za slijedeće ulice: Kralja Zvonimira, Kneza Trpimira i Kneza Mislava.
Prekid u opskrbi je predviđen za 12. ožujka od 8 do 11 sati.

Križ Kamenica kraj Brinja neće imati struje 12. ožujka od 8:30 do 14:30 sati.

Prekid struje u

GOSPIĆU

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
8. ožujka 2019. u 11 sati

GOSPIĆ - Obavještavamo korisnike mreže da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom za dio Gospića (Brioni) i to za slijedeće ulice: Ljudevita Gaja, Antuna Mihanovića, Grofa Janka Draškovića, Kaniška kbr. 25, 51, 53 (Hrvatska pošta), Petra Krešimira kbr. 2, 4, 6, 8, 13, 15 i 17. Prekid u opskrbi je predviđen za 12. ožujka u vremenu od 12 do 15 sati.

Istog dana struje neće biti u Bilajskoj od kbr. 88 do kbr. 226 (parni) i od kbr. 97 do kbr. 155 (neparni) te Riječka od kbr. 4 do kbr. 35 u vremenu do 10 do 13 sati.

HEP-ove investicije u Ličko-senjskoj županiji

ULOŽENO 40 MILIJUNA KUNA

Ulaganja u distribucijsku mrežu na području u nadležnosti Elektrolike u razdoblju od 2017. do 2019. godine iznose 40 milijuna kuna. Stvoreni su preduvjeti za rješavanje imovinsko-pravnih odnosa u vezi s izgradnjom Hidroenergetskog sustava Kosinj

 
 
licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
6. ožujka 2019. u 18:30 sati

NOVALJA - Prilikom otvaranja radova na izgradnji pogonsko-poslovne zgrade HEP ODS-a u Novalji, članovi uprave HEP-a i HEP-Operatora distribucijskog sustava upoznali su ministra zaštite okoliša i energetike Tomislava Ćorića s izvedenim i planiranim ulaganjima u elektrodistribucijsku mrežu na području u nadležnosti Elektrolike koja u razdoblju od 2017. do 2019. godine iznose 40 milijuna kuna.

Od realiziranih investicija ističu se izgradnja kabelskog dalekovoda napona 35kV od trafostanice Lički Osik do Gospića, vrijedna više od deset milijuna kuna te završetak rekonstrukcije trafostanice Biluća kod Senja i obnove dalekovoda u podvelebitskom primorju, kojom je značajno povećana pouzdanost isporuke električne energije kupcima na tom području, i u ekstremnim vremenskim uvjetima, za orkanskih udara bure. Planirana ulaganja u 2019. godini odnose se na infrastrukturu na širem području Senja, Rakovice i Gračaca. Zgrada Elektrolike u poslovnoj zoni Čiponjac u Novalji, za koju je ministar Ćorić danas položio kamen temeljac, pružit će adekvatne radne uvjete za dvadesetak radnika terenske jedinice Karlobag koji samo na području Novalje i okolice na mrežu priključe oko 300 novih korisnika godišnje. Zgrada će omogućiti efikasnije pružanje i ostalih usluga korisnicima na sjevernom dijelu otoka Paga, a koje uključuju izdavanje elektroenergetskih suglasnosti, prijepis vlasništva, usluge u vezi s očitanjem stanja brojila, reklamacije očitanih količina električne energije i druge usluge u nadležnosti HEP ODS-a. Vrijednost investicije iznosi 4,5 milijuna kuna, a radovi se planiraju završiti do kraja 2019. godine.

- Zgrada u Novalji samo je dio ulaganja u distribucijsku mrežu i objekte na području u nadležnosti Elektrolike, a koja u razdoblju od 2017. do kraja 2019. iznose 40 milijuna kuna. Ove godine započinjemo s radovima na realizaciji projekta HES Kosinj/HE Senj2, vrijednog 3,7 milijardi kuna. U tijeku je izrada dokumentacije za ishođenje građevinskih dozvola, a uskoro počinje izgradnja cesta koje će biti javnog karaktera, za potrebe lokalnog stanovništva i gostiju u tom kraju. Što se tiče Kosinjske doline, Uprava je donijela ključne odluke potrebne da se u komunikaciji s lokalnim stanovništvom i vlasnicima zemljišta i objekata, adekvatno i pravično riješe imovinsko-pravni odnosi", izjavio je predsjednik Uprave Hrvatske elektroprivrede d.d. Frane Barbarić te naglasio da će HEP do kraja 2021. godine na području čitave Hrvatske, u distribucijsku mrežu uložiti oko tri milijarde kuna, čime će omogućiti sigurnost opskrbe postojećih i budućih potrošača.

- Zgrada Elektrolike u Novalji, u koju će HEP uložiti 4,8 milijuna kuna, omogućit će bolju uslugu korisnicima i rješavanje priključaka na mrežu, što je posebno važno za razvoj turizma na ovom području. U Novalji i okolici na električnu mrežu godišnje se priključi čak 300 novih potrošača i zato je važna ova investicija. Za građane i gospodarstvo važne su i brojne druge investicije na području u nadležnosti Elektrolike, a koje u trogodišnjem razdoblju iznose 40 milijuna kuna.- izjavio je ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić

Polaganje kamena temeljca za novu pogonsko-poslovnu zgradu HEP ODS-a u Novalji: Tomislav Ćorić, Frane Barbarić, predsjednik Uprave Hrvatske elektroprivrede d.d

Prekidi struje u

OSTRVICI, SENJSKOM ZALEĐU I U CESARICI

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
6. ožujka 2019. u 12:20 sati

GOSPIĆ - Obavještavamo korisnike mreže da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom naselja Ostrvica kraj Gospića. Prekid u opskrbi je predviđen za 8. ožujka u vremenu od 9 do 14 sati.

Obavještavamo korisnike mreže s područja grada Senja da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom naselja: Mrzli Dol, Krivi Put, Podbilo i Alan. Prekid u opskrbi je predviđen za 8. ožujka u vremenu od 8 do 16 sati.

Cesarica kraj Karlobaga i to od Matić Poda do Pavića neće imati struje 8. ožujka od 8 do 12 sati.

Prekidi struje na

KOSINJSKOM I SENJSKOM PODRUČJU

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
5. OŽUJKA 2019. U 14 SATI

GOSPIĆ - Obavještavamo korisnike mreže da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom naselja: Donji Kosinj (dio), Rudinka Kućišta i Goljak. Prekid u opskrbi je predviđenza 6. ožujka u vremenu od 8 do 14 sati.
Mlakva neće imati struje 7. ožujka od 8 do 14 sati.

Senjska sela Vrataruša, Veljun Primorski, Mrzli Dol, Krivi Put, Podbilo i Alan neće imati struje 7. ožujka od 8 do 16 sati

Prekidi struje

Prekidi u senjskim i gračačkim selima

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
4. ožujka 2019. u 13:30 sati

GOSPIĆ - Obavještavamo korisnike mreže s područja grada Senja da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom naselja: Mrzli Dol, Krivi Put, Podbilo i Alan. Prekid u opskrbi je predviđen za 6. ožujka u vremenu od 8 do 16 sati.

Istog dana ali u vremenu od 10:30 do 14 sati struje neće biti na istoku Like u Rudopolju Bruvanjsko i to u Klapavicama na Ličkoj magistrali.

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju. Za sva druga pitanja koristite adresu info.dpgospic@hep.hr ili telefon 0800 300 419. (LPS)

Prekidi struje u

UDBINSKIM SELIMA

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
21. siječnja 2019. u 10:20 sati

GOSPIĆ - Obavještavamo korisnike mreže s područja općine Udbina da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže dana 22. siječnja biti u prekidu opskrba električnom energijom slijedećih naselja:
- od 07:00 do 09:00 sati Visuć i Podudbina
- od 09:00 do 11:00 Jošani
- od 11:00 do 13:00 Udbina
- od 13:00 do 15:00 Mekinjar, Ćojluk, Mutilić, Kurjak, Srednja Gora, Ondić, Komić i Poljice.

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju. Za sva druga pitanja koristite adresu info.dpgospic@hep.hr ili telefon 0800 300 419.

Prekid struje u

KARLOBAGU

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
7. siječnja 2019. u 13:45 sati

GOSPIĆ - Obavještavamo korisnike mreže s područja naselja Karlobag da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti povremeno u prekidu opskrba električnom energijom slijedećih ulica: Obala V. Nazora (od kbr. 16 do kbr. 26 i kbr. 30), Kneza Domagoja i A. Starčevića (kbr. 7, 9 i 13). Prekid u opskrbi je predviđen za 9. siječnja u vremenu od 8 do 15 sati.

Prekidi struje u

JEZERANIMA I KRIŽ KAMENICI

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
7. siječnja 2019. u 9 sati

GOSPIĆ - Obavještavamo korisnike mreže da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže bez opskrbe električnom energijom biti dio naselja Jezerane.
Prekid u opskrbi je predviđen za 8. siječnja u vremenu od 9:30 do 12:00 sati.
Istog dana ali u vremenu od 10:45 do 13:30 struje neće biti u dijelu naselja Križ Kamenica.
U slučaju lošeg vremena radovi će biti odgođeni.

Prekidi struje u

OKOLICI BRINJA

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
3. siječnja 2019. u 9:20 sati

GOSPIĆ - Obavještavamo korisnike mreže s područja općine Brinje da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže bez opskrbe električnom energijom biti naselja Bukovlje i Maljkovići. Prekid u opskrbi je predviđen za 4. siječnja u vremenu od 9:45 do 12:30 sati.
Dio naselja Križ Kamenica neće imati struje istog dana u vremenu od 11:15 do 14:30 sati.
U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.

Prekid struje u

OKOLICI KARLOBAGA

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
18. prosinca 2018. u 20 sati

GOSPIĆ - Obavještavamo korisnike mreže s područja općine Karlobag da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom za naselja: Mažurani, Pržunac i Devčić Draga. Prekid u opskrbi je predviđen za 19. prosinca od 8 do 16 sati.

Obavještavamo korisnike mreže s područja općine Karlobag da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti povremeno prekidana opskrba električnom energijom za naselja: Bojna Draga, Ribarica, Cesarica i Pavići. Prekid u opskrbi je predviđen za 20. i 21. prosinca 8 do 16 sati.

Prekid struje u

Sv. Jurju

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
17. prosinca 2018. u 9:15 sati

GOSPIĆ - Obavještavamo korisnike mreže da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom za dio naselja Sveti Juraj (Kotlina). Prekid u opskrbi je predviđen za 18. prosinca od 8 do 16 sati. U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.

Prekid struje u

GRAČAČKIM SELIMA

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
13. prosinca 2018. u 8:40 sati

GOSPIĆ - Obavještavamo korisnike mreže da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom slijedećih naselja: Malovan, Velika Popina, Nadvrelo, Otrić, Palanka, Pribudić, Prljevo, Rastičevo, Zaklopac, Zrmanja i Zrmanja Vrelo. Prekid u opskrbi je predviđen za 17. prosinca od 8 do 15 sati.

Prekid struje u

OTOČCU

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
5. prosinca 2018. u 9 sati

GOSPIĆ - Obavještavamo korisnike mreže s područja grada Otočca da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže bez opskrbe električnom energijom biti dio Ulice Bartola Kašića od kbr. 2 do kbr. 14 (samo parni brojevi) te kbr.19 i kbr. 21 i stambena zgrada Otočanka. Prekid u opskrbi je predviđen za 7. prosinca od 9 do 11 sati.

Prekid struje u

LIPICAMA

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
4. prosinca 2018. u 10:45 sati

GOSPIĆ - Obavještavamo korisnike mreže da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom za dio naselja Lipice kraj Brinja. Prekid u opskrbi je predviđen za 5. prosinca od 8:30 do 14:30 sati.

Prekid struje u

RADUČU I MEĐUVOĐAMA

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr

GOSPIĆ - Obavještavamo korisnike mreže da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom za naselje Raduč i Međuvođe. Prekid u opskrbi je predviđen za 5. studenoga od 8 do 14 sati.

Prekid struje u

LIPICAMA

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
27. studenoga 2018. u 9 sati

GOSPIĆ - Obavještavamo korisnike mreže da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom za dio naselja Lipice (Općina Brinje). Prekid u opskrbi je predviđen za 28. studenoga od 9 do 14 sati.

Prekid struje u

RASTOVAČI

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
26. studenoga 2018. u 13:10 sati

GOSPIĆ - Obavještavamo korisnike mreže da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom naselja Rastovača.
Prekid u opskrbi je predviđen za 27. studenoga od 10 do 11 sati.

Prekid struje u

LIPOVAČI

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
26. studenoga 2018. u 12:45 sati

GOSPIĆ - Obavještavamo korisnike mreže s područja općine Rakovica da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom naselja Lipovača. Prekid u opskrbi je predviđen za 28. studenoga od 9 do 14 sati.

Prekid struje u

LIPICAMA

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
21. studenoga 2018. u 11:20 sati

GOSPIĆ - Obavještavamo korisnike mreže da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom za dio naselja Lipice (Općina Brinje). Prekid u opskrbi je predviđen za 22. studenoga od 9 do 13:30 sati. U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju. Za sva druga pitanja koristite adresu info.dpgospic@hep.hr ili telefon 0800 300 419.

Prekidi struje u

PLITVIČKIM SELIMA

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
20. studenoga 2018. u 11:30 sati

GOSPIĆ - Obavještavamo korisnike mreže s područja Plitvičkih jezera da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom naselja: Bigina Poljana, Sertić Poljana i Labudovac. Prekid u opskrbi je predviđen za 22. studenoga od 8:30 do 14:30 sati.

Prekidi struje u

KORENIČKIM SELIMA

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
17. studenoga 2018. u 18:40 sati

GOSPIĆ - Obavještavamo korisnike mreže s područja općine Plitvička Jezera da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže bez opskrbe električnom energijom biti slijedeća naselja: Vrelo Koreničko, Drakulić Rijeka, Homoljac i Trnavac.
Prekid u opskrbi je predviđen za 19. studenoga od 8 do 15. sati.

Prekid struje u

PAZARIŠKIM SELIMA

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
24. listopada 2018. u 16 sati

GOSPIĆ - Obavještavamo korisnike mreže da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom za naselja: Popovača, Mala Plana, Velika Plana i Bakovac. Prekid u opskrbi je predviđen za 26. listopada od 8 do 14 sati

Prekid struje u

SINCU

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
24. listopada 2018. u 9:50 sati

GOSPIĆ - Obavještavamo korisnike mreže da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom za dio naselja Sinac. Prekid u opskrbi je predviđen za 25. listopada od 9 do 11 sati.

Prekidi struje u

UDBINSKIM SELIMA

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
23. listopada 2018. u 14:30 sati

GOSPIĆ - Obavještavamo korisnike mreže da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom naselja Jošani.
Prekidi u opskrbi su predviđeni za 26. i 29. listopada od 8:30 do 15 sati.

Obavještavamo korisnike mreže da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom naselja: Mekinjar, Ćojluk, Mutilić, Kurjak, Srednja Gora, Ondić, Komić i Poljice. Prekidi u opskrbi su predviđeni za 25. i 26. listopada od 8:30 do 15 sati.

Prekid struje na

KOSINJSKOM PODRUČJU

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
22. LISTOPADA 2018. U 10:15 SATI

GOSPIĆ - Obavještavamo korisnike mreže da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom naselja: Studenci, Krš, Gornji Kosinj, Mlakva, Lipovo Polje, Donji Kosinj i Rudinka. Prekid u opskrbi je predviđen za 24. listopada od 8 do 15 sati.

Prekidi struje u

KRBAVSKIM I PLITVIČKIM SELIMA

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
22. listopada 2018. u 9:20 sati

GOSPIĆ - Obavještavamo korisnike mreže da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom naselja: Mekinjar, Šalamunić, Svračkovo Selo, Krbava, Tolić, Podlapača, Breštane i Jagodnje. Prekid u opskrbi je predviđen za 22. i 23. listopada od 8 do 15 sati.

Obavještavamo korisnike mreže da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom naselja Poljanak i Plitvica Selo. Prekid u opskrbi je predviđen za 23. listopada od 9 do 15 sati.


Prekidi struje na

KOSINJSKOM PODRUČJU

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
19. listopada 2018. u 13:25 sati

GOSPIĆ - Obavještavamo korisnike mreže da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom naselja: Studenci, Krš, Gornji Kosinj, Mlakva, Lipovo Polje, Donji Kosinj i Rudinka. Prekid u opskrbi je predviđen za 23. listopada od 8 do 15 sati.

Prekidi struje u naseljima

GOSPIĆA, KORENICE I RAKOVICE

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
19. listopada 2018. u 13:15 sati

GOSPIĆ - Obavještavamo korisnike mreže da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom za naselje Brušane. Prekid u opskrbi je predviđen za 22. listopada od 9 do 14 sati.

Obavještavamo Vas da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže bez opskrbe električnom energijom biti slijedeća naselja: Gradina Korenička, Kalebovac, Oravac, Jasikovac, Tuk Bjelopoljski, Vrpile i Krbavica. Prekid u opskrbi je predviđen za 22. listopada od 8 do 9 sati.

Obavještavamo korisnike mreže da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom za naselja: Medak, Papuča, Raduč i Kruškovac. Prekid u opskrbi je predviđen za 23. listopada od 8:30 do 14 sati.

Obavještavamo korisnike mreže da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom naselja Lipovača Drežnička, kraj Drežnika. Prekid u opskrbi je predviđen za 23. listopada od 9 do 14 sati.

Obavještavamo Vas da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže bez opskrbe električnom energijom biti naselja Vrpile i Krbavica. Prekid u opskrbi je predviđen za 23. listopada od 8 do 15 sati.