Ličke novine Ličke novine Arhiva


 

Pozdrav s Himalaja

vlaji
Vlaje je vodija Stipe Božić/Foto Mlikota

VLAJI NA HIMALAJI

Hojka je objavio fotke ekspedicije Vlaja na Himalaje.
licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
9. prosinca 2017. u 17:45 sati

ZAGREB - Zadovoljstvo nam je pozvati Vas da http://www.fotosofia.info/poznati.aspx?id=a87c2809-a5c6-4bd2-bb18-59b20467f11b , u online galeriji 'Poznati fotografiraju', pogledate izložbu fotografija 'Vlaji na Himalaji' glumca Vedrana Mlikote.

We are pleased to invite you to the online
http://www.fotosofia.info/poznati.aspx?id=a87c2809-a5c6-4bd2-bb18-59b20467f11b 'Poznati fotografiraju' ('Celebrities as Photographers') to view here the photography exhibition 'Vlaji na Himalaji' of actor Vedran Mlikota. (LpS)

vlaji
Predah tijekom uspona
 
 

Nastavljaju se uspjesi gospićkih mladih šahista

JOŠ JEDAN USPJEH MIRKA PAVLETIĆA

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
7. prosinca 2017. u 7:30 sati

mirko šah
Mirko Pavletić prima diplomu u Rijeci

GOSPIĆ - Na redovnom mjesečnom šahovskom turniru kadeta održanog ove subote u Rijeci Mirko Pavletić, član Šahovskog kluba Gospić ostvario je još jedan odličan rezultat igrača i proglašen za najboljeg kadeta do 9 godina starosti.

Mirko je ove godine sudjelovao na osam od deset turnira na kojima je čak četiri puta bio najbolje plasirani kadet svog godišta, što mu je donijelo visoko peto mjesto u ukupnom plasmanu za ovu godinu.

Na turnirima je sudjelovalo 37 mladih šahista od 7 do 14 godina, pa je peto mjesto izvanredan uspjeh malog Mirka. Iduće godine uz Mirka će na turnirima u Rijeci nastupati još troje perspektivnih mališana i to osmogodišnji Igor Glumac, sedmogodišnji Karlo Matijević i 10-godišnja Magdalena Matijević. Zbog svoje nadarenosti i već stečenog iskustva Mirko će biti najveći kandidat za plasman u A najjaču juniorsko-kadetsku skupinu do 20 godina i TOP 10 riječke regije.

Ove godine su s promjenjivim uspjehom u prvoj A skupini nastupala dva gospićka juniora Vid Šarić i Silvije Franolić Kukina i kao sedmi i osmi na tablici plasirali su se u TOP 10 koji će se održati u Rijeci 6. i 7. siječnja 2018. (T. Čanić)

šah gospić

I Vid Šarić (lijevo)pobjeđivao je u Rijeci